банер на случај

SMTA International 2024 е предвидено да се одржи во октомври

SMTA International 2024 е предвидено да се одржи во октомври

Зошто да присуствувате

Годишната меѓународна конференција SMTA е настан за професионалци во напредните индустрии за дизајн и производство. Изложбата е ко-лоцирана со трговскиот саем за медицински дизајн и производство во Минеаполис (MD&M).

Со ова партнерство, настанот ќе ја собере една од најголемата публика на инженерски и производствени професионалци во Средниот Запад. Конференцијата обединува професионалци ширум светот за да разговараат, да соработуваат и да разменуваат витални информации за да ги унапредат сите аспекти на електронската производствена индустрија. Присутните ќе добијат шанса да се поврзат со нивната производствена заедница и колеги. Тие, исто така, можат да научат за истражување и решенија на пазарите за производство на електроника, вклучително и напредни индустрии за дизајн и производство.

Изложувачите ќе добијат можност да се поврзат со носителите на одлуки низ напредните индустрии за дизајн и производство. На изложбата ќе присуствуваат инженери на процеси, инженери за производство, менаџери за производство, инженерски менаџери, менаџери за квалитет, менаџери на производи, претседатели, потпретседатели, извршни директори, менаџери, сопственици, директори, извршни потпретседатели, оперативни менаџери, директор за операции и купувачи.

Surface Mount Technology Association (SMTA) е меѓународна асоцијација за електронски инженеринг и производствени професионалци. SMTA нуди ексклузивен пристап до локални, регионални, домашни и глобални заедници на експерти, како и акумулирани материјали за истражување и обука од илјадници компании посветени на унапредување на електронската индустрија.

SMTA моментално се состои од 55 регионални поглавја ширум светот и 29 локални изложби на продавачи (ширум светот), 10 технички конференции (ширум светот) и еден голем годишен состанок.

SMTA е меѓународна мрежа на професионалци кои градат вештини, споделуваат практично искуство и развиваат решенија во производството на електроника (EM), вклучувајќи микросистеми, новите технологии и сродните деловни операции.


Време на објавување: 05.08.2024